Mutfak Şefi
İstanbul / Tema İstanbul
Türkiye’de Uzakdoğu lezzetinin ilk ve en büyük restoran zinciri olan SushiCo, orijinal tariflerden oluşmuş zengin ve lezzetli menüsüyle 1997 yılından beri Uzakdoğu mutfağını sevdirerek, kalitesinden ödün vermeden çalışmalarına devam etmektedir. SushiCo bünyesindeki restoranlarımızda değerlendirmek üzere Mutfak Şefi arayışımız bulunmaktadır.
Yeni takım arkadaşımızdan neler bekliyoruz?
Tercihen Gastronomi, Mutfak Sanatları, Aşçılık Lisans/Ön Lisans bölümlerinden mezun,
Yiyecek içecek sektöründe uzun vadeli kariyer planlaması yapmak isteyen,
Takım çalışmasına yatkın, yapıcı ve iş birliğine dayalı çalışma ilişkileri geliştirebilecek,
Kalite standartları, iş sağlığı ve güvenliği, gıda güvenliği ve hijyen konularında bilgi sahibi,
Yiyecek stoklarını etkin bir şekilde kontrol edip takibini ve alımını organize edecek,
Şirket standartlarına ve reçetelere uygun ürün hazırlayabilecek,
Kusursuz hizmet tutkusuyla çalışarak SushiCo markasını temsil edecek,
Mutfak Şefi adayı arayışımız bulunmaktadır.